Brand Circle - Агенция за реклама и графичен дизайн

~ Кои сме ние?

Brand Circle е бутикова дизайнерска агенция, гордееща се с дизайна и реализацията на забележителни творчески новаторски решения за всякакъв вид рекламни материали, пакетиране и маркетингова комуникация.

От първоначалният брифинг, през творческият процес, до производството и доставката, екипът на BrandCircle работи усилено, за да улесни Вас.

Непрекъснато се стремим да бъдем в предните редици на рекламната индустрия, подхождайки към всяка една задача с намерението да постигнем резултати, достойни за награда. Ние можем да Ви предоставим както новаторски, функционален и стратегически фокусиран дизайн, така и производствени решения за всякакъв тип рекламни материали, пакетажни и медийни маркетингови комуникаци.

Притежаваме обширен опит в редица индустрии, като основната ни дейност е съсредоточена в сферата на фармацевтиичните и бързооборотни стоки.

Нашите задълбочени познания и опит се допълват както от професионалното ни отношение към на нуждите на клиентите ни, така и от разбирането на техните идеи за привличане на все повече потребители. Ние сме тези, които трансформират посланието им към тях в печатна или триизмерна форма - икономична, съобразена с търговските и регулаторни органи и даваща отлични резултати.

~ Нашата визия

Отличават ни като бързоразвиващ се и деен доставчик на дизайн и продукция в областа на рекламата за големия и среден бизнес в България и чужбина.
Нашите клиенти обичат да работят с нас и ние сме част от техния бизнес. Доверието е взаимно.
Коректността ни към клиентите е в основата на нашият успех.
Нашите служители са най-добрите, партньорите ни са надеждни, а работата е забавна и вълнуваща.
Ние обичаме това, което правим.

~ Къде помагаме ние?

основен бизнес:

Brand Circle проектира и изработва рекламни и маркетингови материали и изделия за рекламни кампании и кампании за директна продажба за индустрията с фармацевтични и бързооборотни стоки.

Главен офис: Велико Търново, България;
Служители: 19


продукти:
  • Опаковки на продукти
  • Дисплеи, стелажи, шелфове
  • Рекламни материали
  • Образователни материали
  • Подаръци и аксесоари
printing processes:
  • Флексографен печат
  • Офсетов печат
  • Дигитален мастилено-струен печат
Copyright ©2009~2015 BRANDCIRCLE.
Всички права запазени.